Top 4 beste visplaatsen in Nederland

  • Home
  • Top 4 beste visplaatsen in Nederland
Top 4 beste visplaatsen in Nederland

Top 4 beste visplaatsen in Nederland

Ben je net begonnen met vissen en op zoek naar de top 4 visplaatsen in Nederland? Of ben je al semi professioneel bezig en wel benieuwd naar wat nieuwe plekken om te vissen? Dan zullen we er niet langer omheen draaien en gaan we het hebben over de beste visplaatsen in Nederland voor nieuwe en ervaren vissers.

De Biesbosch

De eerste populaire bestemming is het nationaal park De Biesbosch, met de vele vijvers waar het makkelijk is om je te installeren en te beginnen met vissen. De prachtige natuur waar je door omringd bent, maakt De Biesbosch een populaire bestemming. Ook de centrale ligging in een dichtbevolkt gedeelte van Nederland, maakt het voor vele Nederlanders aantrekkelijk om er makkelijk en snel naar toe te kunnen reizen. Ook kan je lekker in een bootje en dobberen op het water en tegelijkertijd vissen, wat ongetwijfeld het recept is voor een ontspannen dagje vol plezier. Overweeg je een tripje naar de Biesbosch te plannen voor je eerstvolgende vissessie? Sla van tevoren alle benodigdheden in bij de lokale hengelsport winkel, zodat je nergens op mis zult grijpen en je uit de voeten kunt.

Slothoeve vijver

Een perfecte plek om met je kinderen te gaan vissen, is de Slothoevevijver gelegen in Noord-Brabant. De Slothoevevijver is, mede dankzij de 5 aanwezige visvijvers, een populaire plek om op forel te vissen; er is altijd wel genoeg plek om te vissen. Bovendien is er een viswinkel gelegen in het park, wat voor beginnende vissers een uitkomst biedt als zij materiaal missen, of zich willen laten adviseren over bijvoorbeeld welke vismolen of hengel benodigd is. Ook zijn de werknemers in de winkel ervaren vissers dus kan je hier al je hengelsport vragen kwijt.

Gaasperplas

Een iets centralere visplek is de Gaasperplas, gelegen in onze hoofdstad, welke makkelijk bereikbaar is met het ov of met de auto. Dit is een prachtige plas met plek voor een strand en ook heerlijk om te gaan hardlopen of gewoon rond te lopen. Maar de plas leent zich ook perfect om te vissen, met voornamelijk veel karpers in de vijver is het een perfecte plek voor karper vissen, ook kan je een lekker bootje huren en op die manier meer van de vijver zien. Dankzij de centrale ligging dichtbij Amsterdam is het ook perfect om te gaan vissen in de middag en daarna lekker Amsterdam te verkennen en er een hapje te eten!

Eiland van Maurik

Wil je er juist lekker tussenuit met familie of vrienden en de rust opzoeken, dan is het Eiland van Maurik ook een perfecte optie. Hier kun je in alle rust gaan vissen. Dankzij de vakantiehuisjes die op het Eiland van Maurik staan, kun je er eventueel langere tijd blijven. Dankzij de vele gevestigde organisaties voor vissers die het park omringen, is het een perfecte plek om te beginnen met vissen; en er zijn genoeg mensen die je op weg kunnen helpen!

Dit was ons overzicht met de top 4 beste visplaatsen in Nederland. Hopelijk ben je ermee op weg geholpen. We wensen je in ieder geval veel plezier als je er komende tijd op uit trekt om je hengel uit te werpen op een van deze geweldige locaties die Nederland te bieden heeft voor hengelsporters.

loader