Een gids voor de beste visstekken ter wereld

  • Home
  • Een gids voor de beste visstekken ter wereld
Een gids voor de beste visstekken ter wereld

Een gids voor de beste visstekken ter wereld

Er is een reden waarom mensen de wereld rondreizen om de perfecte visplek te vinden – het is een once-in-a-lifetime ervaring. Als u klaar bent om uw vissen naar een hoger niveau te brengen en te ontdekken wat enkele van de beste visstekken in de wereld te bieden hebben, lees dan verder! Iedereen koestert een geheim verlangen om geaccepteerd te worden door de maatschappij. Een persoon die zich alleen voelt, buitengesloten, of gewoon niet past bij andere mensen. Een plek die je het gevoel geeft dat je erbij hoort. Dit zijn geïsoleerde plaatsen waar iedereen je naam kent en je met open armen ontvangt. En de kans is groot dat als je genoeg van iets of iemand houdt, ze terug zullen komen.

From Tokyo to the Black Sea

Tokio is een van de populairste steden ter wereld om te bezoeken, maar als je al lang vist, is het ook een van de beste plaatsen om te bezoeken. In Tokio wordt veel op blauwvintonijn gevist en de Japanse hoofdstad is een van de weinige plaatsen ter wereld waar je op gestreepte marlijn kunt vissen. In de zomermaanden is het klimaat in Tokio perfect om te vissen, en in de winter is het een goed alternatief voor andere, populairdere bestemmingen. Als u op zoek bent naar een plaats waar u het beste kunt ervaren van wat vissen te bieden heeft, dan moet u Tokyo bezoeken.

Midden Canada: Blue-Ribbon Wateren

Er zijn enkele plaatsen in de wereld waar een visliefhebber naartoe kan gaan om het beste van zichzelf te ontdekken. Dit is het geval in Canada’s Maritime Provinces en in het bijzonder Midden, New Brunswick, waar je de hoogste concentratie trophy Atlantische zalm op aarde kunt vinden. Dit gebied is een visdroom, met de hoogste concentratie Atlantische zalm ter wereld. De Midden is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan andere high-end soorten zoals blauwvintonijn, zwaardvis, en witte marlijn. Het Midden is een waar visparadijs. De omringende wateren zijn gevuld met Atlantische zalm, plus tientallen andere soorten die het Midden een visbestemming maken voor alle niveaus van vissers.

Mexico: Waar het grote wild woont

Het vissen in Mexico is wereldberoemd, met verbazingwekkende soorten zoals blauwe marlijn, zeilvis, en geelvintonijn. Blauwe marlijn komt voor in de Zee van Cortez, en daarom is dit gebied de enige plek ter wereld waar de blauwe marlijn koning is. Andere soorten zoals geelvin tonijn, zwartvin mako, en witte marlijn worden ook gevonden in de Mexicaanse Zee. De beste visgebieden in de Mexicaanse Zee liggen tussen het Baja schiereiland en de Yucatan, met de beste tijd van het jaar van april tot juni en van september tot oktober. Dit is de beste tijd om zeilvis en blauwe marlijn te vinden.

Het Caribisch gebied: een paradijs voor zeilvissen en tonijn.

Als u in het Caribisch gebied wilt vissen en enkele van de beste visstekken ter wereld wilt ontdekken, zijn er maar weinig plaatsen die kunnen wedijveren met de diversiteit, de overvloed en de enorme hoeveelheid soorten die in de regio te vinden zijn. Veel vissers gaan naar het Caribisch gebied om te vissen op zeilvissen, een enorme en krachtige vis met een zeil-achtige rugvin die in staat is om snelheden te bereiken tot 45 mijl per uur. Zeilvissen worden gevonden in het warme, tropische water van het Caribisch gebied, en worden gezocht door zowel ervaren als amateur vissers. Andere vissoorten waar vaak op gevist wordt in het Caribisch gebied zijn zwarte marlijn, blauwe marlijn, geelvintonijn, wahoo, en mahi-mahi, naast vele andere. Er zijn een aantal geweldige chartervissers in het Caribisch gebied die u kunnen helpen zo snel mogelijk het water op te gaan. Als je geen tijd hebt om op een charter te gaan, kun je ook veel all-inclusive resorts vinden die visexcursies aanbieden als inbegrepen activiteit in het pakket.

IJsland: Het land van zeehonden en zalm

Als u de beste plekken in de wereld wilt vinden om zalm en zeehonden te vangen, dan is IJsland de plek om naartoe te gaan. De IJslandse zalmvisserij is een van de oudste ter wereld, en de zalm staat bekend om zijn smaak. Zalm wordt vaak vergeleken met de koning der vissen, tonijn, omdat hij zo’n delicate smaak en textuur heeft. Het vissen op zalm is altijd een avontuur in IJsland, omdat de vissen zich in een zeer klein gebied ophouden. De beste plekken om op zalm te vissen zijn de Atlantische kust en de Golfstroom, maar er zijn ook enkele goede rivieren en meren. Enkele van de beste zalmrivieren en meren in IJsland zijn de Skjaldbreiðafljýð, de Seljalandsfjýð, en de Svartafellfjýð.

loader