5 redenen waarom elk bedrijf écht bedrukt tape nodig heeft 

  • Home
  • 5 redenen waarom elk bedrijf écht bedrukt tape nodig heeft 
5 redenen waarom elk bedrijf écht bedrukt tape nodig heeft 

5 redenen waarom elk bedrijf écht bedrukt tape nodig heeft 

Branding en marketing zijn tegenwoordig cruciaal voor het succes van een bedrijf. Een relatief eenvoudig maar vaak over het hoofd gezien element van branding, is bedrukt tape! Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar bedrukt tape kan een krachtige troef zijn voor je bedrijf. In deze blog leggen we uit waarom dit zo is. 

  1. Professionele uitstraling

Bedrukt tape geeft uw pakketten en verzendingen een professionele uitstraling. Het toont aan dat je bedrijf aandacht besteedt aan de details en streeft naar kwaliteit. Dit is vooral belangrijk als je online verkoopt, waar alles om de eerste indruk van het ontvangen van het pakket draait. Klanten zijn eerder geneigd om te vertrouwen op een bedrijf dat moeite steekt in het verpakken van hun producten. 

  1. Extra herkenbaarheid 

Het toevoegen van je bedrijfslogo, naam of slogan op tape zorgt voor herkenbaarheid. Wanneer klanten je pakket ontvangen, zal het bedrukte tape direct opvallen en hen herinneren aan uw merk. Dit versterkt niet alleen uw merkidentiteit, maar het kan ook leiden tot herhaalde aankopen en klantenbinding. 

  1. Duurzaamheid 

Ook duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. Je kunt kiezen voor bedrukt tape dat is gemaakt van gerecycled materiaal en milieuvriendelijke inkt. Dit toont je inzet voor duurzaamheid aan en kan aansprekend zijn voor milieubewuste klanten. 

  1. Verhoogd gevoel van exclusiviteit 

Bedrukt tape kan een gevoel van exclusiviteit creëren rondom uw producten en merk. Door een uniek ontworpen tape te gebruiken met bijvoorbeeld je logo, slogan of andere tekst, voelen klanten zich speciaal. Ze ontvangen namelijk een pakket met exclusief bedrukt tape dat niet elders te vinden is. Dit exclusieve element kan hun loyaliteit versterken! 

  1. Verhoogde pakket beveiliging 

Last, but not least: naast het bevorderen van je merkidentiteit kan bedrukt tape ook een belangrijke rol spelen in de beveiliging van je pakketten. Ten eerste zorgt tape ervoor dat een doos niet zomaar open kan gaan tijdens transport. Daarna kunnen klanten erop vertrouwen dat het pakket niet is geopend of gemanipuleerd, omdat het verzegeld is met specifiek, herkenbaar tape. 

Ook jouw bedrijf heeft bedrukt tape nodig! Dit kun je laten doen bij Rotimshop.nl. Hier kun je kiezen uit verschillende soorten tape. Op Rotimshop.nl staan de eigenschappen van elk soort tape uitgebreid beschreven, maar daarnaast staat er ook een klantenservice voor je klaar die je verder kan helpen met al jouw vragen. 

loader