Overzicht van registers in elektrotechniek

Wat zijn de verschillende soorten registers die gewoonlijk door elektrotechnici worden gebruikt? Deze registers kunnen worden ingedeeld in twee categorie├źn: mechanische en elektrische. Mechanische registers worden ingedeeld volgens de materialen die worden gebruikt om ze te maken. De duurdere zijn die gemaakt zijn van platina, goud en zilver, terwijl de goedkopere die gemaakt zijn van messing, aluminium en andere lichte metalen.

records

Mechanische records worden voornamelijk gebruikt voor ingenieursdoeleinden. Definitie: De mechanische plaat wordt gedefinieerd als het specifieke apparaat dat de variatie van de elektrische constante gedurende een bepaalde tijd registreert. Het wordt dus gebruikt op een plaats waar de constante lezing van elektrische circuitvoorwaarden absoluut vereist is. Bovendien worden dit soort registraties in de machinebouw meestal gebruikt om de relaties tussen verschillende componenten van het circuit aan te tonen.

Elektrische registraties worden gebruikt voor wetenschappelijke doeleinden, om de spanningsveranderingen en de veranderingen in het frequentieniveau over een bepaald bereik vast te leggen. Zij zijn nuttig bij de beoefening van de wetenschap door studenten om elektrische schakelingen te analyseren. Voorbeelden van elektrische registraties zijn: hygrometer, voltmeter, capacimeter en de wet van Ohm. Daarnaast zijn er nog enkele algemene soorten elektrische instrumenten, zoals draadklemmen, draaischijfplaten, meteropnemer, enz., die veel gebruikt worden en hun eigen betekenis hebben in techniek en laboratoriumprocedures.